Előfizetői tartalom

Jaksity György az iraki háború hatásairól, a részvényárfolyamok várható alakulásáról

Portfolio
Személyes hangvételű egyoldalas beszélgetést közölt Jaksity Györggyel mai számának Társalgó rovatában a Magyar Hírlap. A BÉT elnöke az interjúban kifejtette, hogy számára az értékmegőrzés, ill. értékteremtés lehetősége az, amelyből leginkább energiáit meríti. Hajtóereje legnagyobb gátjának ugyanakkor a butaságot és a rosszindulatú környezetet tartja. A BÉT esetében az elnök az értékteremtést az elmúlt évek viharvert időszaka után a tőkepiac újbóli feltalálásában véli megtalálni.

A fentebb összegzett elvi alapvetés, a technológiai lufi kipukkadásának okai és a Concorde működése mellett a beszélgetés jelentős terjedelemben foglalkozott a befektetőket jelenleg talán leginkább foglalkoztató témáról: mi lesz a piaccal az iraki háború befejezése után? Jaksity az idei év kilátásait illetően két szcenáriót vázolt fel az iraki háború alakulásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés