Előfizetői tartalom

Szigorú ellenőrzés a takarékszövetkezeteknél

Portfolio
Az Országos Takarékszövetkezeti Intézményvédelmi Alap (OTIVA) ellenőrzési rendszere garantálja, hogy az integrált takarékszövetkezetek működésénél az ügyfelek pénzét veszélyeztető helyzet ne alakulhasson ki. Az integrált takarékszövetkezetek jogszerű üzletmenetét segíti az OTIVA-val szorosan együttműködő és az Alap ellenőrző tevékenységét támogató, integrációs érdekképviseleti csúcsszervezet, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) is.

A jelenleg 153 magyarországi integrált takarékszövetkezet ellenőrző szervezete, az intézményvédelemmel foglalkozó Országos Takarékszövetkezeti Intézményvédelmi Alap (OTIVA) és az integráció érdekképviseleti csúcsszervezete, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) álláspontja szerint is határozottan kell fellépni a prudens működést veszélyeztető tevékenységet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés