Előfizetői tartalom

Miért megy tőzsdére a TC Befektetési Nyrt?

Portfolio
A TC Befektetési Nyrt tőzsdére vitele valóban egy technikai jellegű bevezetés - mondta el a portfolio.hu-nak Reigl Beatrix, a Concorde kommunikációs és marketing vezetője. A társaság, mely korábban a Tőzsdecápa Tőzsdejáték Zrt. nevet viselte, egy olyan befektetési társaság, melynek tulajdonában jelenleg kizárólag a Concorde 30%-a található.

A TC Befektetési Nyrt három magyar magánszemély, Jaksity György, Borda Gábor és Streitmann Norbert (50%-25%-25%) tulajdonában van, s a három Concorde vezető Concorde Értékpapír Zrt-ben lévő tulajdonrészével rendelkezik, ami a brókercég 30%-át testesíti meg. A TC BÉT-ben lévő részesedését korábban értékesítette. A TC tőzsdei bevezetésének hátterében az áll, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés