Előfizetői tartalom

3 milliárd dolláros buli tombolt

Portfolio
Továbbra sem lankad a jókedv feltörekvő piaci alapok befektetőinek körében, hiszen ismét a mintegy 3 milliárd dollárnyi friss tőke érkezett az alapokba egyetlen hét leforgása alatt. Ezúttal ismét a latin-amerikai alapok vitték a pálmát, legalábbis ami az értékesítések megugrását illeti, de végre a globális feltörekvő piaci alapoknál is pozitívba hajlott a hosszabb távú értékesítés is.

Minden rendben, elmúlt a veszély - így gondolkodhatnak a feltörekvő piaci alapok befektetői, legalábbis az alapok elmúlt hetekben mért tőkeáramlásai alapján. Az EPFR Global adatai szerint ugyanis a május 7-én zárult hét nap során ismét mintegy 3 milliárd dollárnyi friss tőke érkezett a világ feltörekvő piacain tevékenykedő befektetési alapokba.A héten a globális feltörekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés