Előfizetői tartalom

Újabb felvásárlási csata a régióban: a célpont a Zentiva (3.)

Mégis felvásárlási csata lesz! A Zentiva legnagyobb részvényese, a Sanofi ugyanis ellenajánlatot tett a cseh gyógyszergyártó részvényeire, melynek árfolyama 1,050 korona, azaz 100 koronával a PPF ajánlata felett van. A piac szintén felvásárlási csatára számít, hiszen az árfolyam 7%-os pluszban, 1,100 korona felett tartózkodik jelenleg.

Amint arra a PPF ajánlat kapcsán is utaltunk, a Sanofi lépése racionális a tekintetben, hogy a Zentiva által lefedett piacok nagyobb növekedési kilátásokkal rendelkeznek, mint a nyugat-európai országok.Kapcsolódó cikkünk2008.05.05 08:31 Vételi ajánlat a Zentiva-ra (2.)A Sanofi célja, hogy 50% fölötti részesedésre tegyen szert a Zentiva-ban, s ajánlata is csak abban az esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés