Előfizetői tartalom

El lehet menni ebből az országból... (Vélemény)

"Egy nemzetközi versenypiacon helytállni törekvő társaság központja számára tartósan biztosan nem vonzó az ilyen helyszín (Magyarország - a szerk.) Ilyen környezetben tehetséges szakembereink számára is logikus választás, ha inkább külföldön akarnak boldogulni" - írja Urbán László, az OTP Bank vezérigazgató-helyette az index.hu-n írt publikációjában. Bár Urbán László magánvéleményének ad hangot, nem lehet elmenni - az amúgy Gyurcsány bejelentéseit kritizáló - írás ezen mondata mellett.

Azért nem lehet elmenni, mert Urbán László - egy meghatározó tőzsdei cég egyik vezetőjeként - kimondta azt, amit sok nagyvállalat gondol. Ugyan nem látjuk annak realitását, hogy a jelenlegi menedzsment irányítása alatt az OTP Csoport székhelye más országban legyen, de ne felejtsük el, sok más társaságnak és ezek menedzsmentjének sokkal kevesebb kötödése van Magyarországhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés