Előfizetői tartalom

A meztelen fürdőzők és a pénzügyi válság

Van-e élet a devizahitelezésen túl? Földönfutókat csinálnak-e a bakok az ügyfelekből? Támogatják-e a külföldi bankok magyar tevékenységüket? Lesz-e államcsőd? Szekeres Tiborral, az AXA csoport Magyarország országigazgatójával beszélgettünk, aki miután mai viszonyok között gigaösszegért eladta az ELLÁ-t a belga cégnek, most az ő érdekeiket képviseli hazánkban.

Rengeteg pénzt megspóroltunk. Portfolio:hu: Tavaly még igen erőteljesen támadta azokat a véleményeket, hogy korlátozni kell Magyarországon a devizahitelezést? Tartja-e még azt a véleményét, amelyet korábban leírt a devizahitelezéssel kapcsolatban? Szekeres Tibor: Igen, ma is úgy gondolom, hogy a devizahitelezéssel rengeteg pénzt megspóroltunk, és ez továbbra sem változik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés