Előfizetői tartalom

Ha te bénázol, a profik pénzt keresnek

Portfolio
Akármennyire rossz is belegondolni, magánbefektetőként nagy valószínűséggel mindig rossz irányba mozdulunk: amikor venni kell, eladunk, vagy éppen fordítva. Nem kevés profi befektető pedig éppen ezt szereti kihasználni, a hosszú távú tapasztalatok alapján nem is kevés sikerrel. Persze a válságot még a legjobbak is megsínylették, de elég volt egy kis fellélegzés, hogy ismét két lépéssel a mezőny elé kerüljenek.

A kicsik bénáznak, a nagyok meg figyelnek Beért a türelem gyümölcse a részvényalapok nonkonformista vagányai számára is, a március közepén kibontakozott medvepiaci rali nyomán ugyanis az elmúlt hónapokban vergődő "contrarian", azaz a széles befektetői társadalommal éppen ellentétesen mozgó alapok végre tetszetős hozamokat nyújtottak befektetőiknek. Egyáltalán nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés