Előfizetői tartalom

Teljesen más úton járnak a mesés vagyonokat kezelő alapok

Portfolio
A világ legnagyobb állami befektetési alapjai között nyilvántartott szingapúri GIC nem kíván megválni a Citigroup és UBS részesedésétől, ellenben például a Temasekkel, ami fokozatosan leépítette a Bank of America-ban szerzett 3 százalékos pakkját. Ebben azért szerepet játszik az a tény is, hogy a februárban normál törzsrészvényekre átváltott elsőbbségi részvények már jókora nyereséget hoztak az alapoknak.

A múlt héten érkezett a hír, hogy a szingapúri Temasek állami befektetési alap fokozatosan leépítette az amerikai és nyugat-európai bankszektorbeli érdekeltségét, ami komoly veszteséget hozott neki, azonban a Reuters értesülései szerint az ország másik állami alapja koránt sem hagyott fel, és továbbra is bankpapírokra játszik.Kapcsolódó cikkünk2009.05.15 08:41 Egy életre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés