Előfizetői tartalom

Egy, csak egy bank van talpon a vidéken

Portfolio
Meredith Withney, az Oppenheimer egykori elemzője, a Meredith Whitney Advisory Group alapítója előre látta a toxikus eszközökben rejlő veszélyeket néhány évvel ezelőtt. A szakértő 2008 januárja óta nem ajánlotta a befektetőknek, hogy Goldman Sachs részvényeket vegyenek. Most viszont ajánlja nekik, s optimizmusát sokan osztják.

Nyolc bank közül egyedül a Goldman Sachs papírjait ajánlotta vételre az elemző, szerinte ugyanis 30%-os felértékelődési potenciál van most a részvényekben. A Goldman Sachs javadalmazási politikáját érintő korlátozások akkor értek véget, amikor júniusban visszafizette a bank a pénzügyminisztériumnak a 10 milliárd dolláros támogatást - emlékeztet a Bloomberg. A Goldman...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés