FONTOS Mi történik itt? - Ebben a kerületben 400 millió forintnál is drágább egy átlagos új lakás
 
Előfizetői tartalom

Újabb magyar felvásárlást hajtott végre a Vatera tulajdonosa

Portfolio
A napokban többségi tulajdont szerzett Magyarország egyik legnépszerűbb vásárlási tanácsadó portáljában, az Árukeresőben a dél-afrikai Naspers. A megállapodás értelmében az online vásárlási kalauz a Naspers közép-európai csoportját, az Allegrót színesíti a szintén idén taggá vált TeszVesz és Vatera mellett. Az Árukereső saját néven, az oldal jellemzőinek megváltoztatása nélkül folytatja működését.

Az Árukereső 2004-ben alakult, és az azóta eltelt öt évben Magyarország egyik legismertebb ár-összehasonlító oldalává vált. A portált üzemeltető cég (árukereső.hu Kft.) az országhatárokon túl is működteti szolgáltatásait: Romániában, Bulgáriában, Csehországban, Törökországban és Portugáliában működtet hasonló oldalakat. Látogatóinak száma a hat országban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés