Előfizetői tartalom

Ne temessük a magyar tőzsdét! - Interjú

Portfolio
A hitelkínálat még igencsak szűkös, ám közben a részvénypiacok a feltámadás jeleit mutatják, ez pedig oda vezethet, hogy a vállalatok viszonylag nagy számban jelennek meg a tőzsdén. A helyzet hasonlatos a 2008 nyarán tapasztalt állapotokhoz, ám akkor a válság beköszönte miatt számos tervezett tőzsdei bevezetés esett kútba - állítja Gidófalvy Elemér, az UniCredit CAIB vezérigazgatója. A szakértő a vele készült interjúban a Richter részvényekre cserélhető kötvények kibocsátásakor szerzett tapasztalatait is megosztotta a nagyközönséggel.

A Richter kötvénykibocsátás részletei. Portfolio.hu: "A medve piac alját szerintem elértük, vagy közel vagyunk hozzá" - ezt márciusban mondta egy a Portfolio.hu-nak adott interjúban kollégája, Pawel Tamborski. A megérzéshez gratulálunk, most pedig az érdekelne bennünket, hogy hogyan változott meg az elmúlt fél évben a tanácsadói piac. Gidófalvy Elemér: Pawel márciusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés