Előfizetői tartalom

Így működik a magáncsőd, ahol hamarosan bevezetik

Portfolio
Olyan magáncsőd szabályozást vezettek be Írországban, amelyben a tartozás egy részének eltörléséért cserébe le kell mondania az adósnak a műholdas televíziózásról, a külföldi nyaralásról és a gyermekei magániskolába járatásáról is - számolt be a Financial Times. A tartozónak 3-7 évig kell kibírnia, ezt követően a fennmaradt tartozást - bizonyos feltételek mellett - elengedik neki.

A magáncsőd esetleges magyarországi bevezetéséről is szó esik a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A csütörtökön elfogadott, rendkívül szigorú szabályozás értelmében havi kiadási korlátot állítanak fel az ír magáncsőd intézményét igénybe venni kívánó és ezzel részleges tartozás-elengedést kérő adósok számára. Ennek értelmében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés