Előfizetői tartalom

Megnevezték a Raiffeisen új vezérigazgatóját (2.)

Portfolio
Karl Sevelda, a bank eddigi vezérigazgató-helyettese veszi át Herbert Stepic helyét a Raiffeisen Bank International élén - közölte a társaság. Az új vezérigazgató 15 éve dolgozik a banknál. A cég igazgatósága megerősítette a bank eddigi üzleti stratégiáját, és Johan Strobl személyében megválasztotta Sevelda utódját is. A bank vezetése és a piaci kommentárok szerint az új vezérigazgató személye a folytonosságot jelzi.

"Karl a bankárok bankára, aki mindig az ügyfelek oldalán állt. Nagyon bájos ember. Nem az a kifejezetten római katolikus, vadász/farmer stílusú személy. Túl liberális" - nyilatkozta korábban a leendő vezérigazgató személyét latolgatva a Reutersnek egy meg nem nevezett bennfentes. A Raiffeisen Bank International igazgatósága a társaság közleménye szerint azonnal hatállyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés