Előfizetői tartalom

Jelenleg is jó befektetési lehetőségek vannak a régióban

Portfolio
A magántőke társaságok számára kihívásokkal teli a jelenlegi iparági környezet, csak azok a szereplők tudják a helyzetüket megerősíteni, amelyek a legerősebbek. A középvállalati szegmensre fókuszáló The Riverside Company szerint a közép-kelet-európai régióban vannak jó befektetési lehetőségek, viszont az egyes országok között óriásiak az eltérések. A társaság szerint a cseh piac ígéretes, a lengyel meglehetősen drága a tőkepiaci emelkedések hatására, míg a magyar piac bonyolult. A befektető szakemberei folyamatosan monitorozzák a magyar és a régiós piacot, és a következő 3-5 éves periódusban minden adott egy új befektetésre. A legfontosabb, hogy azok a cégek lehetnek számukra befutók, amelyek a nemzetközi versenyben is megállják a helyüket, ugyanis a az egyes országok belső piacai kicsik, és a növekedési lehetőségek is korlátozottak - mondta el Szigethy Béla, a társaság alapítója és társ-vezérigazgatója, aki a Portfolio.hu-HVCA iparági konferenciájának is az előadója lesz.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: A The Riverside Company a világ egyik legnagyobb olyan magántőke társasága, amely elsősorban a középvállalati szegmensre fókuszál. A Riverside szemszögéből nézve melyek a legfőbb iparági trendek? Szigethy Béla:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés