Előfizetői tartalom

Milliókat ad innovatív cégeknek a Bizottság

Portfolio
Az Európai Bizottság tervei szerint 77 millió euró használ fel a kutatás-fejlesztési keretprogramból annak érdekében, hogy a high-tech szektorban működő kis- és középvállalkozók kiaknázzák az információs és kommunikációs technológiából fakadó lehetőségeket. A kezdeményezés 200 európai kkv-nak segít, aki vagy arra törekednek, hogy fejlett technológiát vezessenek be, vagy sikeres innovatív termékeket állítanak elő - derült ki a Bizottság egy e heti bejelentéséből.

Neelie Kroes, az Európai Bizottság alelnöke a döntést kommentálva úgy fogalmazott, hogy az európai kutatási közösség az élvonalban kell járjon a feldolgozóiparban alkalmazott infokommunikációs kutatás területén. Ennél még fontosabb, hogy ez a kutatói elsőség termelékenység—növekedésben csapódjon le és segítse a versenyképesség javulását. Brüsszel abban bízik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés