Előfizetői tartalom

Rogán havi két ingyenes készpénzfelvételt ígért

Portfolio
Péntek este több tévécsatorna műsorának vendége volt Rogán Antal kormánypárti politikus. A Fidesz frakcióvezeője az MTV Este című műsorában elárulta: a kihelyezett frakcióülésen azt a kérést kapta, hogy tárgyaljon Varga Mihállyal arról, hogy mindenkinek legyen lehetősége havonta kétszer ingyenes készpénzfelvételre. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában ismét a kormány bankoknak intézett ultimátumszerű üzenetéről beszélt. Meglátása szerint a bankok kidolgozhatnának egy olyan javaslatot, ami az átlag devizahiteles terhét 17-20%-kal csökkenti. Szavaiból az is kiderült, hogy erkölcsileg nem tartják támogathatónak, hogy a bankok a devizatartalékból kérjenek összeget. Azt viszont nem zárta ki, hogy a terhekből az állam is kivegye részét. A kormány kidolgozás alatt álló javaslatáról nem volt hajlandó részleteket elárulni.

Kapcsolódó cikkünk2013.09.06Indul a devizahiteles háború - Csányi rémálma teljesül?Először ígért ilyet Az MTV Este című műsorában felmerült az a kérdés, hogy mennyi marad az emberek zsebében jövőre, tekintve az újabb rezsicsökkentést, a családi adókedvezmény kiterjesztését, de közben pedig a tranzakciós illetéket a bankok áthárítják. Rogán Antal válaszát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés