Előfizetői tartalom

Felvásárlási háborúba sodródhat az OTP?

Lapértesülések alapján az OTP és az Erste is tett árajánlatot a horvát postabankra, a jelenlegi állás szerint ezen a meccsen az osztrákok állnak nyerésre. Egy elhúzódó csatában azonban jelentősen emelkedhet a felvásárlási célpont ára, kérdés, meddig mennek el az érintett felek a licitálásban. Az alábbiakban annak jártunk utána, milyen tapasztalatokkal szolgálnak az elmúlt hónapok felvásárlási csatái.

Privatizálnak a horvátok A horvát állam privatizálni kívánja a horvát postabankot, a Hrvatska postanska banka könyveibe több pénzintézet is betekintett, komolyan azonban csak az OTP és az Erste érdeklődik. A két bank a legfrissebb információk alapján már árajánlatot is tett: az OTP ajánlata 92 és 118 millió euró (29-35 milliárd forint) közé eshet különböző feltételektől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés