Előfizetői tartalom

Tavaszig nem lesz végleges devizahiteles csomag?

Portfolio
Kerekasztal-konzultáció keretében vitatja meg a devizahitelek jogi aspektusait Navracsics Tibor a Kúria, az Országos Bírósági Hivatal és a Magyar Ügyvédi Kamara elnökével, valamint a legfőbb ügyésszel és az alapjogi biztossal - értesült a Népszabadság. Cséfalvay Zoltán szavai alapján a végleges devizahiteles döntéssel megvárnák az Európai Bíróság tavasszal várható állásfoglalását.

Jövő heti egyeztetésre hívta a miniszterelnök-helyettes Darák Pétert, Handó Tündét, Bánáti Jánost, valamint Polt Pétert és Székely Lászlót az ügyben. A lap szerint az lehet a dolga, hogy a devizahiteles ügy társadalmi fontossága és súlya miatt felvesse a soron kívüli döntéshozatalt a Kúria elnökének. A kormány azt szeretné, ha egy jogegységi döntés hatályosulásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés