Előfizetői tartalom

Nyugtatja az MNB az Astra ügyfeleit

Portfolio
Az Astra biztosító magyar ügyfeleit számos elem védi, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pedig szorosan együttműködik a román felügyelettel, valamint felügyeli a fogyasztóvédelmi rendelkezések betartását az Astra magyarországi fióktelepénél - mondta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője csütörtökön az MTI érdeklődésére.

Közeledik a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciája, regisztráljon Ön is! Kedden a román pénzügyi felügyelet biztost rendelt ki a román Astra S.A. Biztosítóhoz, amelynek Magyarországon is van fióktelepe. Majzik Ferenc Levente, a fióktelep jogi és szolgáltatási igazgatója szerdán ezzel kapcsolatban azt mondta az MTI-nek, hogy a magyarországi Astra ennek ellenére változatlanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés