Előfizetői tartalom

Tömeges lemondások a takarékszövetkezeti szövetségnél

Portfolio
A takarékszövetkezeti szektor és a tagság érdekeivel ellentétesnek tartják az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) elmúlt hónapokban folytatott negatív sajtókommunikációját, amellyel nem tudnak azonosulni - többek közt ezért mondott le a napokban az OTSZ több vezető állású tisztségviselője, köztük egy elnökségi tag, a felügyelőbizottság elnöke és egyik tagja. Takarékszövetkezeti vezetőktől származó értesülések szerint a múlt héten Varga Antal az OTSZ ügyvezető igazgatója is felmentését kérte - olvasható az integráció blogján hétfőn közzétett közleményben.

A Magyar Takarék Blognak Sebestyén István a felügyelőbizottság elnöke, Pénzes Lászlóné felügyelőbizottsági tag és Vida József elnökségi tag is megerősítette felmondásának tényét, utóbbi kettő a szövetségnek küldött levelét is eljuttatta a bloghoz. A két vezető indoklásában leszögezte: nem szolgálja a takarékszövetkezeti szektor érdekeit az OTSZ, illetve a VOSZ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés