Előfizetői tartalom

Robban az online biztosítások piaca

Portfolio
Viharosan nő az online eladások aránya a biztosítási piacon: miközben Magyarországon a kgfb-biztosítások mintegy kétharmadát online csatornán (jellemzően alkuszokon) keresztül kötik, a casco- és lakásbiztosításoknak is egyre nagyobb százaléka ezen az úton jön létre. Ugyanakkor tavaly már az utasbiztosítási szegmens több mint tízmilliárd forintos díjbevételének 18 százalékát is ez a csatorna generálta - írja közleményében a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége, amelynek megalakult az online szekciója.

Fontos téma lesz ez a Portfolio.hu jövő heti biztosítási konferenciáján. Regisztráljon Ön is! E gyors térnyerést a piaci gyakorlat, illetve sokszor maga a szabályozás sem képes megfelelő hatékonysággal követni - hívják fel a figyelmet. Ennek következményeként számos esetben válik bizonytalanná, hogy akár egyértelműen ügyfélbarát eljárások mennyire felelnek meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés