Előfizetői tartalom

Robban az online biztosítások piaca

Portfolio
Viharosan nő az online eladások aránya a biztosítási piacon: miközben Magyarországon a kgfb-biztosítások mintegy kétharmadát online csatornán (jellemzően alkuszokon) keresztül kötik, a casco- és lakásbiztosításoknak is egyre nagyobb százaléka ezen az úton jön létre. Ugyanakkor tavaly már az utasbiztosítási szegmens több mint tízmilliárd forintos díjbevételének 18 százalékát is ez a csatorna generálta - írja közleményében a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége, amelynek megalakult az online szekciója.
Fontos téma lesz ez a Portfolio.hu jövő heti biztosítási konferenciáján. Regisztráljon Ön is! E gyors térnyerést a piaci gyakorlat, illetve sokszor maga a szabályozás sem képes megfelelő hatékonysággal követni - hívják fel a figyelmet. Ennek következményeként számos esetben válik bizonytalanná, hogy akár egyértelműen ügyfélbarát eljárások mennyire felelnek meg...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái