Előfizetői tartalom

Elfogadták a Takarékbank új alapszabályát

Portfolio
A részvényes szövetkezeti hitelintézetek kimagasló arányú támogatásával - több mint kilencven százalékos szavazati többséggel - fogadták el a Takarékbank Zrt. 2014. március 28-ai közgyűlésének napirendjére tűzött határozati javaslatokat. A közgyűlésen többek közt döntés született a "B" sorozatú elsőbbségi részvények bevonásának első üteméről és határoztak a társaság új Ptk-nak megfelelő alapszabálya elfogadásáról is.

Az Integrációs törvény alapján 2013 nyarán a törvény hatályba lépése előtt kibocsátott "B" sorozatú szavazatelsőbbségi részvények helyett a bank szövetkezeti hitelintézeti részvényesei fejenként egy-egy "C" sorozatú elsőbbségi részvényt jegyezhettek. Az Integrációs törvény 2013. novemberi módosítása azt is előírta, hogy a "B" sorozatú elsőbbségi részvényeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés