Előfizetői tartalom

94 milliárdnál Matolcsy programja - Jönnek a változások

MTI
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramjának (nhp) két szakaszában eddig összesen mintegy 800 milliárd forint hitelt helyeztek ki, az összeg eléri a teljes kis- és középvállalkozói (kkv) hitelállomány 20 százalékát. Az nhp eddig összesen mintegy 10 000 vállalkozáshoz jutott el, a hitellel rendelkező kkv-k 22 százalékához - mondta Nagy Márton, az MNB ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

A változásokról részletesen alábbi cikkünkben írtunkKapcsolódó cikkünk2014.04.08Négy nagy változás a Növekedési HitelprogrambanErről a témáról is szó esik a Portfolio május 20-án megrendezésre kerülő Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Az ügyvezető igazgató azzal kapcsolatban nyilatkozott az MTI-nek, hogy változnak a növekedési hitelprogram (nhp)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés