Előfizetői tartalom

Jókora díjcsökkentések a Garantiqánál

MTI
A többségében állami tulajdonú Garantiqa Hitelgarancia Zrt. átfogó intézkedéscsomagot léptetett életbe a kis- és középvállalkozói (kkv) szektor finanszírozásának javítására, és annak érdekében, hogy hitelei mellé minél több életképes vállalkozás kapjon állami támogatással olcsón és gyorsan kezességvállalást - mondta Urbán Zoltán, a Garantiqa vezérigazgatója.

Hasonló témákkal is foglalkozik Hitelezés 2014 konferenciánk. Regisztráljon Ön is! Az intézkedéscsomag első elemeként a Garantiqa jelentősen csökkentette kezességvállalásainak díjtételeit. A társaság a vállalkozások által felvett hitelek legfeljebb 80 százalékáig ad készfizető kezességet, mindezt a korábbi 1,8-2,2 százalék helyett akár 0,3 százalékos díj fejében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés