Előfizetői tartalom

A kínai internet-sztori óriási lehetőség

Portfolio
Az ázsiai részvénypiacok volatilitása ellenére egy aktívan kezelt részvényalap hosszabb távon jó teljesítményeket tud hozni, a kulcskérdés a részvénykiválasztás. A Fidelity szakértője szerint a kis és közepes kapitalizációjú cégek vonzóak, különösen azok, amelyek a kínai informatikai szektorban és a japán pénzügyi szektorban működnek. Vannak olyan iparágak is, amelyeket a referenciaindexhez képest kevésbé keresettek az alapkezelőnél, ilyen az autógyártás és általánosságban a pénzügy is.

A Fidelity szerint Ázsiában lehet találni jó befektetési lehetőségeket a részvénypiacokon, Dale Nicholls portfólió-menedzserük kedvencei elsősorban a kis és a közepes kapitalizációjú cégek, amelyeket a piac még nem nagyon fedezett fel magának. Ha országokat és szektorokat kellene mondani, akkor a portfólióban nagyobb súllyal szerepelnek a kínai informatikai és japán pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés