Előfizetői tartalom

Miért nem kell az ingyenhitel a vállalatoknak?

Portfolio
A bankok számára azok a nagyvállalatok lehetnek igazán vonzóak, amelyek kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, és több lábon állnak. Szerencsére az ügyfelek egyre bizakodóbbak a jövőt illetően, a finanszírozási környezet támogató, bár a várakozásoktól elmarad a beruházási kedv a szektorban. Minden bizonnyal időre van szükség, hogy a hazai fogyasztás beinduljon, miközben a vállalatok az EU-s forrásokkal kapcsolatos bizonytalanságok miatt is kivárhatnak a fejlesztési terveikkel. Komoly verseny van a bankok között a nagyvállalati ügyfelekért, a szolgáltatási színvonallal lehet kitűnni, mert az árazásban már alig vannak különbségek - fejtette ki véleményét Csont Dávid, a CIB Bank Nagyvállalati üzletágát irányító ügyvezető igazgató.

Hasonló témákkal is foglalkozik a május 13-i Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance konferencia. Az utolsó helyek kiadók! Portfolio.hu: A bank szemszögéből mely vállalatok számítanak sikeresnek? Mit keresnek a piacon? Csont Dávid: A mi megítélésünk szerint azok a cégek számítanak sikeresnek, amelyek éveken keresztül folyamatos növekedési ütemet tudnak végrehajtani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés