Előfizetői tartalom

Patai: ősszel végleges megoldás jöhet a devizahitelekre

Portfolio
A kilakoltatási moratóriumnak hosszú távon káros hatása lesz a lakáshitelezésre - mondta a Magyar Bankszövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Patai Mihály úgy fogalmazott, hogy ha a moratórium tartósan bent maradna rendszerben, nem nyújtanának jelzáloghitelt a bankok, mert a jelzálogjogot nem lehet érvényesíteni. Jelezte: arra számít, hogy ősszel születik végleges megoldás a devizahitelesek problémájára.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A Magyar Bankszövetség elnöke szerint a kilakoltatási moratórium meghosszabbítása megkérdőjelezi a jelzálog alapú lakáshitelezés filozófiáját. "Ha a kilakoltatási moratórium tartósan bent maradna a rendszerben, mely bank fog nyújtani úgy lakáshitelt jelzálogra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés