Előfizetői tartalom

Kockázati tőke, mint exportfinanszírozási eszköz?

Portfolio
A Portfolio Export Konferenciájának második szekciójában az exporttevékenységek finanszírozási lehetőségeiről esett szó. Takács Zoltán előadásában olyan kérdésekre kereste a választ, mint hogy melyek egy jó export receptjének hozzávalói, mi alapján döntenek a vállalkozások a beruházások mellett és melyek lehetnek az ideális termékek az exporttevékenység finanszírozásában. Ma már eljött az az idő is, amikor a banki termékek mellett a kockázati tőke is alternatív finanszírozási lehetőséget biztosíthat az exportőr vállalatok számára.

Takács Zoltán, a Budapest Bank vállalati értékesítési vezetője szerint 3 fontos hozzávalló szükséges egy igazán jó export receptjéhez: Minőség: legmagasabb színvonalú termékek előállítása Határidő: gyorsabban teljesíteni a megrendeléseket, mint a versenytársak Ár: lényeges árelőnyt biztosítani a vevőknek A kis- és közepes vállalkozások három fontos indokot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés