Előfizetői tartalom

Kétszámjegyű pluszban az önkéntes kasszák

Portfolio
Jó teljesítményt mutattak fel a Stabilitás Pénztárszövetség önkéntes nyugdíjpénztári tagjai: az összvagyonuk a harmadik negyedév végén 978 milliárd forint volt, ami több mint 11 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi 880 milliárdot. Az egészségpénztárak stabil teljesítménnyel rukkoltak elő, a harmadik negyedév során összesen 9,3 milliárd forintért közel 1,8 millió alkalommal finanszíroztak egészségügyi szolgáltatást tagjaiknak - derült ki a Stabilitás Pénztárszövetség közleményéből.

A Stabilitás Pénztárszövetség önkéntes nyugdíjpénztári tagjai a harmadik negyedévben is jó eredményeket könyvelhettek el. Szeptember végén az összvagyonuk 978 milliárd forintra rúgott, szemben a tavaly szeptember végi 880 milliárddal. Az érintett önkéntes pénztáraknak szeptember végén közel 1,1 millió tagja volt, ami minimális csökkenést jelent éves szinten. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés