Előfizetői tartalom

Ezt üzeni a K&H vezére

Portfolio
Javult a gazdasági helyzet megítélése Magyarországon. A K&H legfrissebb elemzéséből az derült ki, hogy 2013-hoz képest 6 százalékponttal, összesen 14%-ra nőtt azok száma, akik jónak mondják a mai gazdasági helyzetet. A megkérdezettek szerint ma a bankszektor legfontosabb feladatai közé tartozik a hazai munkahelyek létrehozása és fenntartása, a felelős hitelezés, valamint a magas színvonalú ügyfélkiszolgálás, amelyek közül Hendrik Scheerlinck, a K&H csoport vezérigazgatója a bankok munkahelyteremtésben betöltött szerepét emelte ki a K&H csoport évzáró szakmai rendezvényén. Előadásában kitért a külföldi tulajdonú bankok gazdaságban betöltött szerepére és arra is, hogy további leépítések várhatóak a bankszektorban.

Hendrik Scheerlinck, a K&H csoport vezérigazgatója a K&H szakmai évzáróján a bankszektor munkahelyteremtésben betöltött szerepét emelte ki, az alábbi főbb gondolatok mentén: 2013-ban Magyarországon a pénzügyi szektor közvetlen részesedése a GDP-ből 4,9% volt a szolgáltatásokon belül, a szektor szerepe tehát korántsem elhanyagolható a gazdasági növekedést tekintve. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés