Előfizetői tartalom

Bankok, vége az arany éveknek - De itt a megoldás!

Portfolio
A bankok számára vége az igazi arany éveknek a feltörekvő piacokon: a növekedési lehetőségek visszafogottabbak lettek, az itt elérhető brutális marzsoknak leáldozóban. De még így is háromszor magasabb megtérüléssel működnek itt a bankok, mint a fejlett piacokon. A McKinsey tanulmánya rámutat: a piacfelforgató technológiai újításokkal, például facebookos bankolással vagy helymeghatározás alapú fizetési megoldásokkal még vissza lehet hozni valamit a dicső múltból.

Pénzügyi IT 2015 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A feltörekvő piaci banküzem számokbanVége az aranykornak, de: A feltörekvő piacokon a bankok sajáttőke-arányos megtérülése (ROE) 18 százalék volt 2013-ban, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés