Előfizetői tartalom

Bojkottálták az OTSZ közgyűlését

Portfolio
Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) közgyűlést tartott csütörtökön, ezt azonban először határozatképtelenség miatt el kellett halasztani, mivel tagságának kétharmada távolmaradással "tüntetett" az elnökség által beterjesztett javaslatok ellen - tájékozatta Németh Kornél, a Takarékbank elnöki kabinetjének vezetője az MTI-t csütörtökön este.

Az írásos tájékoztató szerint a szövetség 42 tagja kifogásolta az OTSZ pazarló gazdálkodását, jövő évi költségvetését, valamint a tagdíjak tervezett ötven-, illetve százszorosára emelését, továbbá a szabályzatok szerintük indokolatlan és diszkriminatív módosításait. Ez utóbbi két napirendi pontot végül nem tárgyalhatta a még csütörtökre ismét összehívott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés