Előfizetői tartalom

67 fiókja marad a Raiffeisennek Magyarországon

Portfolio
A még meglévő 82 bankfiókot szeptemberre 67-re csökkentik, emellett a dolgozói létszámban is csökkentést terveznek. Heinz Wiedner, a magyar Raiffeisen Bank vezérigazgatója a mai sajtótájékoztatón elmondta: az OBA-hoz és Bevához kötődő befizetések jövőre meghaladhatják a 3,7 milliárd forintot a banknál, az idei évet terhelő befizetések pontosan még nem ismertek a változó jogszabályok miatt.

Heinz Wiedner, a magyar Raiffeisen Bank vezérigazgatója a mai sajtótájékoztatón az alábbi fontos eseményeket emelte ki a magyar leánybanknál: A magyar leánybank adózott nyeresége az első félévben 1,8 milliárd forint lett, a vezérigazgató bizakodó a jövőbeli kilátásokat illetően is. A pozitív eredményszámok legfőképpen az alacsonyabb kockázati költségeknek köszönhetőek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés