Előfizetői tartalom

CSOK-özön: még több infó a 10+10 millióról

Portfolio
Január elsejétől bővült a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), és életbe lépett a 10+10 millió forintos lehetőség. Azóta magyar nagycsaládosok és házaspárok százezrei számolgatják, hogyan tudnák az állami ingyenmilliókat lakáskörülményeik javítására felhasználni. A téma úgy robbant be a köztudatba, hogy az még a Google statisztikáin is látványosan meglátszik. Az olvasókat minden egyes részlet és információmorzsa érdekli, szakértőink pedig igyekeznek a segítségükre lenni. Jövő héten az eddigihez képest is fokozzuk a tempót, fókuszban a CSOK.

A 10 + 10 millió forintos támogatás csak összkomfortos új építésű lakásokra igényelhető, és ezzel még nem ért véget a feltételek listája. A támogatást legnagyobb összeggel a háromgyerekes családok vehetik igénybe, csakhogy mint kiderült, CSOK-kompatibilis ingatlanokból egyelőre korlátozott a kínálat. A kormány az új lakások és házak építését a Nemzeti Otthonteremtési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés