Előfizetői tartalom

Banki reklámban még nem találkoztál ekkora kormánypropagandával

Portfolio
"A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás." Azt már eddig is tudtuk a CSOK-rendeletek alapján, hogy a bankoknak a fenti szöveg kíséretében kell népszerűsíteniük a Családi Otthonteremtési Kedvezményt. Szombaton kiadott kormányrendeletével azonban nemcsak továbbment, de sokak képzeletét is felülmúlta a kormány: színárnyalatra pontosan meghatározták azt is, hogy kell kinéznie a hitelintézetek CSOK-os hirdetéseinek.

A hitelintézet köteles a családi otthonteremtési kedvezményre, illetve az otthonteremtési kamattámogatásra vonatkozó reklámjaiban, hirdetéseiben a Függelékben meghatározott formai követelményeket, arculati elemeket és jelmondatokat alkalmazni - olvasható a Rogán Antal által aláírt rendeletben. Arculati színek, kötelező szövegek, méretre vonatkozó előírások, arculati tiltások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés