Előfizetői tartalom

Újabb magyar bankvásárlásokra készülnek Londonban

Portfolio
Fontolóra veszi az EBRD, hogy részt vesz magyar banki összeolvadásokban és felvásárlásokban, valamint szerepet vállal a nem teljesítő hitelek problémájának megoldásában is - ismertette új országstratégiájának egyes elemeit a Reuters szerint a nemzetközi szervezet. Úgy tűnik, gyorsítani szeretne az EBRD a magyar bankszektor -nem (feltétlenül) állami részvétellel zajló - konszolidációján.

Hitelezés 2016 A magyar bankszektor aktualitásai is terítékre kerülnek Hitelezés 2016 konferenciánkon, már várjuk a jelentkezéseket. Információ és jelentkezés Az EBRD tavaly februárban jelentette be, hogy 15%-os tulajdont vásárol az Erste Bank Hungaryben, csakúgy, mint a magyar állam. A tranzakció egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés