Előfizetői tartalom

Három fronton erősít az Erste Biztosító

Portfolio
A nyugdíjbiztosítások felfutása, a call center teljesítményének növekedése és a Citibank lakossági üzletágának integrációja jelentheti az Erste Biztosító számára az idei növekedés motorját - hangzott el a társaság sajtóeseményén. Az életbiztosítások költségszintjének újraszabályozása nem okoz nagy felfordulást a biztosítónál.

Raveczky Zsolt, a biztosító elnök-vezérigazgatója az alábbiakat ismertette: 16,7 milliárd forintos díjbevételt ért el az életbiztosító tavaly, ami évi 4,5%-os növekedést jelent, miközben maga az életbiztosítási piac visszaesett. A folyamatos díjas életbiztosítások területén több mint 8%-os növekedést produkáltak. A nyugdíjbiztosításokra különösen nagy hangsúlyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés