Előfizetői tartalom

Demján Sándor nyílt levelet írt, máris reagáltak rá

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnöknek írt nyílt levelet Demján Sándor, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke, aki a kormányfő segítségét kérte: vizsgálja meg, hogy a takarékszövetkezeti integráció által kitűzött célok hogyan érvényesültek. Szerinte ebben a témában a miniszterelnököt félretájékoztatják. A Takarékbank közleményben reagált az üzletember által megfogalmazottakra, alaptalan vádaskodásnak nevezve azokat, és jogi lépéseket tervez.

A nyílt levélDemján Sándor levelében azt írta, hogy "az integráció eredményeként a takarékszövetkezetek mérlegfőösszege jelentősen csökkent, a nyeresége +10 milliárd forintról 2 milliárd forint veszteségbe fordult. Ezzel párhuzamosan, a Spéder Zoltán vezette konzorcium többségi tulajdonába került Takarékbank tizenhatszorosára növelte nyereségét. A szintén integrációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés