Előfizetői tartalom

Magyar cégekre vadásznak a német befektetők

Portfolio
2015-ben 1,6 milliárd euró - 2009 óta a legmagasabb értékű - magán- és kockázati tőkebefektetés valósult meg a közép-kelet-európai régióban, és 2014-hez képest 30%-kal több, rekordszámú exitre is sor került. A cégeladások és cégfelvásárlások piaca a válságot követően 2015-ben ismét talpra állt, igaz, az idei első három negyedévben valamekkora visszaesést lehetett tapasztalni - derült ki a HVCA (Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület), a Baker & McKenzie és az M27 Absolvo szakmai konferenciáján.

Biztató trendeknek lehetünk tanúi a cégeladások, cégfelvásárlások piacán, mely a gazdasági válság hatására történő "bezuhanás" után 2015. év végére ismét talpra állt, elérte a válság előtti szintet. 2016. első három negyedévében visszaesés tapasztalható ugyan, de a szakértők és a befektetők ismét növekvő trendet várnak az elkövetkező időszakban, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés