Előfizetői tartalom

Bréking! Kivégzi a lakástakarékokat a kormány!

MTI
|
Portfolio
Felmenő rendszerben megszüntetné a lakástakarékpénztárak állami támogatását az a törvényjavaslat, amelyet Bánki Erik, a gazdasági bizottság fideszes elnöke nyújtott be az Országgyűlésnek hétfőn. A törvényjavaslat már meg is jelent a parlament.hu-n, az általános indoklás szerint az így megtakaríott költségvetési kiadás a CSOK bővítésének fedezetként szolgálhat. Azt is megjegyzik, nem volt kellően hatékony a lakástakarék-támogatás, mivel sokszor "medence vagy szauna" épült az állami forintokból.

Másfél napos őrület várható a lakás-takarékpénztáraknál, erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2018.10.15Most rohanj lakás-takarékpénztári szerződést kötni! Öngondoskodás 2018 A nagy változásról is szó lesz a Portfolio holnapi Öngondoskodás konferenciáján. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés