Előfizetői tartalom

12 milliárdos nyereséget ért el a Takarék Csoport

Portfolio
Csaknem 12 milliárd forintra növelte aggregált, adózás előtti eredményét a Takarék Csoport az elmúlt évben az előzetes, nem auditált adatok szerint. Ez igen jelentős, csaknem 20 milliárd forintos javulást mutat a 2017-es évhez képest annak ellenére, hogy a takarék szektor üzleti és szervezeti átalakítása jelentős ráfordításokat vett igénybe - közölte a csoport. Idén is további növekedéssel számolnak. Emlékezetes: 2023-ra egy fenntarthatóan 30 milliárdos nyereséggel működő, 10%-os piaci részesedést elérő bank létrehozása a cél a Takarék Csoportnál.

Jelentős, 11,96 milliárd forintos aggregált, adózás előtti eredménnyel zárta a tavalyi évet a Takarék Csoport - derült ki az MTB Zrt. mai, budapesti közgyűlésén bemutatott tájékoztatóból a csoport közleménye szerint. Számottevő fordulat történt a Takarék Kereskedelmi Bank és a többi szövetkezeti hitelintézet teljesítményében: előbbi csaknem 12 milliárddal, több...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái