Most dől el az OTP sorsa
Bank

Most dől el az OTP sorsa

Portfolio
Nagy utat járt be az elmúlt hónapokban az OTP árfolyama, és érdekes alakzatok rajzolódtak ki. Ma, izgalmas szintre emelkedett az árfolyam, megnéztük, milyen forgatókönyvek várhatók.
Az elmúlt hónapokban érdekes kép rajzolódott ki az OTP grafikonján:
  • egyrészt egy markáns ellenállási zóna alakult ki 12 800 forint környékén, aminek többször nekifutott az árfolyam, de mindannyiszor lefordult,


Most dől el az OTP sorsa
  • másrészt egy beszűkülés is látszik a charton, április közepe óta egyre alacsonyabb csúcsok és egyre magasabb mélypontok alakultak ki, a kérdés már csak az volt, hogy ebből merre indul az árfolyam.


Most dől el az OTP sorsa
A kérdésre a válasz kedden érkezett meg, akkor az átlagosnál jóval nagyobb forgalom mellett (az idei napi átlagforgalom 5,2 milliárd forint, kedden 15,8 milliárd forintnyi OTP pörgött le!) esett nagyot az OTP, amivel ki is esett az április óta rajzolódó beszűkülésből.

Most dől el az OTP sorsa

Adódik a kérdés, hogy merre tovább OTP? A nagy kérdés most az, hogy az az emelkedés, amit tegnap és ma látunk, csak a nagy hét eleji esés visszatesztje, és folytatódhat az esés, vagy sikerül visszajönni a szűkülő háromszögbe. Mindkét forgatókönyv esetén is kritikus helyen áll most az OTP árfolyama.

1. Az egyik forgatókönyv a további esés: ebben az esetben a mai emelkedés csak egy kontratrend része, és nagyjából megérkeztünk annak a szintnek a közelébe, ahonnan lefordulhat az OTP, ebben az esetben a 11 850 forint körüli szintet érdemes figyelni, ami már kétszer megtámasztotta az árfolyamot, ha az elesik, akkor gyorsan leeshet az árfolyam a 11 260 forint körüli korábbi mélypontra.

Most dől el az OTP sorsa
2. A másik forgatókönyv az, hogy sikerül visszatérni a beszűkülésbe, abban az esetben újra a 12 800 forint körüli ellenállási szintet érdemes figyelni.

Most dől el az OTP sorsa
chips
2019 év vége 2020
ott_one_2019_1500x844
új lakások
varga mihály
dolgozó hegesztés
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
forint készpénz