Előfizetői tartalom

Hadat üzent az Erste, öt évet adtak maguknak a harcra

Portfolio
Öt évünk van arra, hogy megelőzzük az Unicreditet, a K&H,-t, az OTP-t és a Raiffeisent – mondta el lapunknak Szabados Richárd, az Erste Bank vállalati üzletágának vezetője. Elmondása szerint erős átrendeződés történt a vállalati bankpiacon a javukra. Szabados az agrárium mellett a kereskedelemre, az autó- és a nehéziparra fogad, és a gyors növekedés ellenére sem számít a nem teljesítő hitelek arányának jelentősebb növekedésére.

Nemrég egy sajtótájékoztatón ambiciózus célt jelölt meg, az Erste Bank öt éven belül a legnagyobb vállalati hitelezővé válna Magyarországon. Lehet, hogy sokat fejlődtek, de azért még vannak nagy szereplők Önök előtt. Három és fél évvel ezelőtt az Erste Bank alig fért be az első tízbe a vállalati hitelezésben, ma az ötödik helyen állunk. Elöl vannak az ezermilliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés