Előfizetői tartalom

Mesterséges intelligenciával kacérkodnak a magyar bankok

Portfolio
Azonnali fizetés, mesterséges intelligencia, banki informatikusi álmok – többek között ezek voltak terítéken abban a panelbeszélgetésben, amelyben két banki informatikai vezető, valamint az ApPello és a Microsoft vezetői cseréltek eszmét egymással a Portfolio Banking Technology 2019 konferenciáján. Előtte előadásokat hallhatott a különbség hasonló témákban.

A Kórász Tamás, a KPMG partnere által moderált beszélgetésben egyebek mellett az alábbiakról esett szó. Milyen tervek, fejlesztések motiválják a napi digitalizációs munkát? Alföldi Ferenc (Budapest Bank) szerint kicsit fordult a trend: már nem az IT megy az üzlet után, hanem az üzlet idomul az IT-hoz, a „desktop website az új fiók, kicsit már elmaradottnak számít”,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés