Előfizetői tartalom

Az online bűnözés már sokkal nagyobb probléma, mint a fizikális rablás

Portfolio
A digitalizáció sok szempontból paradigmaváltást jelent a pénzügyi piacon: ma már az online scamek jelentik a legnagyobb veszélyt az ügyfél pénzére, nem a fizikai rablások, a leghatékonyabb marketingeszközök most már digitálisak, hiszen a fiatal generációk az újabb technológiák korai adapterei, a fintechek pedig csökkentik a banki marzsokat, bizonyos szolgáltatásokat pedig teljesen újra kell tervezni – hangzott el mindez az MKB Fintechlab Design Summit eseményén.

Az eseményen beszélt többek közt Karol Sadaji, a Revolut country managere is, aki úgy véli, hogy a fintechek abban is különböznek a hagyományos bankoktól, hogy nem kell a stakeholdereknek minden negyedévben profitot termelnie, ez több mozgásteret ad nekik például innováció terén. A szakember kiemelte: 3,4 milliárd okostelefon van a világon, a munkaerőpiac 30%-át már az ezredfordulós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés