Előfizetői tartalom

Nagyon szép meglepetést szállított a Morgan Stanley

Portfolio
A vártnál jelentősen jobb negyedik negyedéves számokat jelenett a Morgan Stanley: 1,3 dolláros egy részvényre jutó eredmény (EPS) mellett 10,85 milliárd dolláros bevételre tettek szert, ami lényegesen meghaladja a várt, 1,01 dolláros EPS-t és 9,72 milliárd dolláros bevételt. A szép számok 3,2%-kal ugrasztották feljebb a bank részvényeinek árfolyamát nyitás előtti kereskedésben.

Az elemzők várakozásainál 11,6%-kal jobb bevételt közölt az amerikai nagybank, míg az EPS 28,7%-kal lett jobb a vártnál, a tavalyelőtti negyedik negyedéves bázishoz képest pedig 27%-os ugrást jelent a bevétel, míg az EPS 29%-kal lett magasabb. A Morgan Stanleynél több komoly reformot is végrehajtottak az elmúlt hónapokban: komolyabb hangsúlyt fektettek a vagyonkezelésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés