FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Elképesztő ütemben halmozzák a pénzt a gazdagok Magyarországon, rég nem láttunk ilyet

Alig lépték át az 5000 milliárd forintos küszöböt, máris a 6 ezreset veszik célba a magyar privátbanki szolgáltatók. Egy év alatt ugyanis akkorát nőtt a privátbanki vagyon, amekkorát legutoljára 2007-ben, a válság előtt láttunk. Ezek után nem meglepő, hogy az egy ügyfélszámlára jutó átlagvagyon is új rekordon van 131 millió forinttal, a privátbanki vagyon pedig úgy tudott közel 22%-kal nőni, hogy a gazdagok portfóliójában a részvények aránya nem nőtt, tehát jócskán lemaradtak a tavalyi év befektetési sztorijáról. A legnagyobb privátbanki szolgáltató továbbra is az OTP, privátbanki ügyfélnek lenni pedig egyre nehezebb, mivel több szolgáltatónál már 100 milliós a belépési limit.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Mit várnak egy rekord év után a hazai privátbanki vezetők? Március 10-én kiderül a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Ne maradj le róla, jelentkezz kedvezményes áron még most! Információ és jelentkezés A féléves gyakoriságú Portfolio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés