Előfizetői tartalom

Nagyot ugrott a Raiffeisen nyeresége, az elemzőket is meglepték

Portfolio
Közzétette ma reggel előzetes eredményszámait a Raiffeisen Bank International. 2019 egészében az 1,110 milliárd eurós elemzői várakozásnál magasabb, 1,227 milliárd eurós konszolidált profitot ért el a bankcsoport, az egy évvel korábbi alacsony bázishoz képest jócskán megugrott a negyedik negyedéves profit. Részényenként 1 euró osztalékot javasol idén a menedzsment, ami 27%-os osztalékkifizetési rátát jelent. A magyar leánybank számai még nem ismertek.

Hitelezés 2020 Hasonló témák is előkerülnek Hitelezés 2020 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni. Információ és jelentkezés Ami a fő számokat illeti, az alábbiakat közölte az osztrák bankcsoport: az adózás előtti eredmény 1%-kal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest, így 1,767...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés