Előfizetői tartalom

Hozta a kötelezőt az Erste, szépen nő a bank

Portfolio
Az Erste Csoport közel 1,47 milliárd eurós nettó eredményel zárta 2019-et, ez 18 százalékkal kisebb eredmény, mint 2018-ban. Az egész éves eredmény a Reuters elemzői konszenzusában szereplőnek megfelelően alakult. A bankcsoport betét- és hitelállománya 7 százalékkal hízott, az összes bevételi ágon növekedést értek el - derül ki a bankcsoport tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentéséből. A csoport 2020-ra 10 százalékos tőkearányos  megtérülést tűzött ki célul, és idén Magyarországon is bevezetik a George digitális platformot.

Hitelezés 2020 Hitelezés 2020 konferenciánkon Harmati László, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese is részt vesz majd. Érdemes eljönni rendezvényünkre március 1-jén! Információ és jelentkezés A gyorsjelentés fontosabb részletei Az Erste Group nettó eredménye a tavalyi negyedik negyedévben 247,2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés